onsdag 24 februari 2010

Vädret idag

Nu är det kallt, måste bara göra ett inlägg för att jag ska minnas det själv.

-34,4 här hos oss i natt, var ut nu på morgon och kolla till hästarna och tömde askan från spisen, nästan så att lungorna får köldskador. När Lars for på jobbet för en stund sedan så var det -37,7 en kilometer nedan för oss, nu är jag glad för att vi bor lite högre upp så vi slipper den värsta kylan. Men det är kallt nog ändå och tur att jag inte jobbar i dag, kommer att ha fullt upp med att mata kaminen och spisen.

Måste även läsa inför mitt nya jobb som jag fick i måndags, jag ska beställa och sköta om blommor på coop, så nu har jag 4 arbetsgivare. Det gick snabbt och vem har sms'at en fredag och var på möte i måndags och fick jobbet någon timme senare samma dag. Skriftlig CV en för kortning jag aldrig fått ett jobb med, nä personlig kontakt det är grejer.

4 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Oj herregud vilken kyla ni har, här var det ca 21 grader och det tycker jag börjar bli för kallt nu brrr. Men grattis till jobbet. Men det låter jobbigt att vara på fyra ställen va.
Men blommor är bara så ljuvliga så det blir nog intressant. Lycka till
Kram Lena

sarah sa...

Va kul med lite variation i arbetenen :)

Spessartin sa...

Grattis till jobbet!

Och jäklars vilken kyla ni har, jag kan inte ens föreställa mig den, det kallaste jag varit med om är -26 grader nämligen...

Marie sa...

Vet inte om kommentaren kom fram men igen: HAr du skaffat nytt jobb Greta??