måndag 24 oktober 2011

Kaffet kanske

Har suttit och försökt jobba, trots den smygande huvudvärken. Kan det vara så att jag måste ta mig lite kaffe, har dukat fram det i allafall så får se om det hjälper. Jag som inte anser mig beroende av den svarta drycken kanske är det emellanåt, gör sällan kaffe då jag är själv hemma.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

Fånga dagen sa...

Jaa du Greta det kan bli huvudbry det där med tavlor.
De ni kikar på är ju helt olika både i färger och storlek.
Den gröna kan man finna motiv i hela tiden och gillar man grönt är det den man ska ha.
Den svarta är också jättemysig men lite mindre, en tavla som det inte ska vara någon ram på för det är en galleriduk målad i svart och vitt.
Smaken är som baken vet du och sen beror det ju på var man tänker placera sin tavla, vad har du för färger runt omkring. En svart o vit tavla är oftast mer lättplacerad. Ja det är mycket att tänka på du. Jag är speciellt svag för den gröna eftersom jag är riktigt nöjd med den. Men jag kan säga att både de gröna och svarta tavlorna brukar försvinna först på mina utställningar. Jag tror du gör rätt val ska jag säga. Det kommer till frakt på den svarta, jag har glömt att lägga till det, tror slutpriset blir 800 kr för den. Lycka till i din beslutsångest och stor kram tjejen.
Lena