torsdag 5 augusti 2010

Dagens goda hjärning

Lätt förbannad över denna ständiga åkomma vissa människor verkar ha när de är ute och kampar. När de nu är så pass duktiga att de stoppar sitt skräp i påsar och tar de med sig från den plats de varit kan de lika järna ta de påsarna hela vägen hem. Men vissa tappade nog sina celler där uppe i planeten för de lämande de påsarna i diket på en P-plats här i trakterna, Ja vad händer med tre fulla skräp påsar och en full påse med ölflaskor av glas när slänt klipparen kommer för att klippa gräset i diket. Jo då sprid innehållet ut över vägen där jag rider med hästarna och går med hunden. Fy fan..... inte mitt bekymmer så länge flaskorna är hel.

Så jag grubblade och beslöt att för att slippa besvär, så tog jag och förde påsarna dit de hör hemma, på soptippen. Nästa gång kanske jag trycker ner påsarna i halsen på någon.

Jävla idioter.

2 kommentarer:

Sara sa...

Det finns verkligen idioter. Fattar inte heller hur de från första början ids samla upp soporna i påsar om de ändå bara ska kasta de ute i naturen sen.

Du gjorde en bra sak!

Spessartin sa...

Det är konstigt att folk inte fattar var soporna hör hemma. Det händer här ibland att det ligger skräp längs landsvägen. Jag plockar och lägger i vår soptunna, jag är inte intresserad av skräp i vårt paradis, så är det bara. Men jag fattar inte - hur kan man liksom bara släppa ut nåt genom bilfönstret och sen tänka att man är av med det?