lördag 16 januari 2010

1 år

Höhöhhö... har den äran att fira mig själv som ett års bloggerska i dag. Ett år sedan jag skrev mitt första inlägg i min första blogg. Trode inte jag var en som skulle börja blogga från början, men det var en rätt så kul sysselsättning och nästan som att skriva dagbok. Nu när jag ser tillbaka så är det ett bra sätt att minnas alla fina saker som har hänt i livet, man hinner mycket grejer på ett år. Ska man nu se det så, så hinner man mycket på en livstid, många liter vatten ska rinna i bäcken och solen ska stiga upp över berget i många år till, jädrans vad rackartyg man ska hinna göra om än man kan annse sig som vuxen.
Bjussar på en exelent uniformerad bloggerska i lyxförpackning, garanterat väl klädd inte ens armarna är nog lång att hitta ut genom ärmarna och garanterat 15 cm för lång i benen, storleken ???... S... enligt märkning! =)
Tjingeling.

4 kommentarer:

Marie sa...

Oh sexy lady;) Hihi jo jag snarkade en kvart till men sedan ringde klockan så det var ändå dags att gå upp. Såklart hemma är bäst om åååh vad jag önskar att du hittade en transport så kan vi ju dela vår natur med varandra:)

Sara sa...

Grattis till ett år som bloggerska du med. Vi började nästan samtidigt du och jag :-)

Spessartin sa...

Kul med ett helt år som bloggerska! Jag är superglad att jag hittade till din blogg på nåt konstigt sätt - och appropå bilden så vet du väl att jag utsåg dig till 2009 års stilikon på min blogg för att du är så jäkla rejäl!

Spessartin sa...

Alltså, inte glad på något konstigt sätt, utan att jag hittade din blogg på nåt konstigt sätt, vet inte hur jag ramlade över den riktigt.... uttryckte mig konstigt där..