onsdag 10 mars 2010

Tillverka ett inlägg kanske....

...jag skulle göra.

På tiden eller hur?

Tja det har hänt en hel del och jag har bara slö surfat när jag har haft tid.

Idag har jag äntligen fyllt 30, och man får väl säga att jag har längtat. Det har inte alls varit gruvensamt eller speciellt ångest fyllt. Nä jag har sett fram emot det, 30 så skönt, och allt man har hunnit göra i sitt liv hittills. Å mer ska jag hinna.

Vilken trevlig dag det blev idag, bjöd på hembakad marängtårta med hallon och blåbär, och morotskaka.

Alldeles trött i huvudet just nu, ska bli skönt att få pyssla om lite blommor på jobbet i morgon och planera inför påsken. Det bästa av två världar har jag till jobb, ett som är fysiskt tungt och ett där det krävs att hjärnan håller fokus på alla roliga högtider och dagar där det krävs extra blommor som tex påsken.

Får se hur det kommer att gå med uppdateringen här eller att läsa alla fina bloggar jag följer, kommer att vara lite off, tills jag kommit in i gängorna och fått allt att klaffa i vardagen.

Tack för alla fina kommentarer jag fått, ni är jätte gulliga. Är jag inte här så finns jag förmodligen på facebook, ni vet den där sidan alla samlas på, där alla är vän med alla. Och alla vänner sitter vid datorn i stället för att umgås i verkligheten, ja ni ser denna världen vi lever i. Och detta med bloggande det är som att skriva brev till hela världen inget jag hade tänkt i mitt vilda liv som barn när jag satt med fina brevpapper och penna och skrev på knagglig engelska till min brevvän i Filippinerna.

Ja se vilken utveckling livet är.

Nog för djupa tankar nu, och jag ska släpa min arma kropp upp för de 18 stegen som trappan har till kudden som vill ha sällskap även i natt. ( fast jag har inte räknat stegen i trappan än, höftade bara )

En ny dag väntar tjoho.

4 kommentarer:

Spessartin sa...

Det tar alltid tid att komma in i nya rutiner, och man blir också så himla trött under tiden som man håller på att komma in i dem.

Verkar som om du har det bra i alla fall - och det är ju ändå det viktigaste. Känns kontigt att påsken snart är här, vi som fortfarande har snö - det stämmer liksom inte.

Sara sa...

Så himla gott med morotskaka, det är nog en av mina absoluta favoriter ;-)

Vad härligt att du inte har nån åldersnoja, 30 är ju bara ett tal.

Ha en bra dag!

Maria sa...

Grattis i efterskott får jag säga då! =)
Skönt att slippa åldersnoja, det finns så många andra som tar hand om det...

Fånga dagen sa...

Se där ja en aktningsvärd ålder det du. Stort grattis till dig då, bättre sent än aldrig.
Vad härligt att ha jobb som man verkligen trivs med. Då är det ju inte det minsta besvärligt att stiga upp en mörk kall vintermorgon eller?:)
Ha en fin fredagskväll nu
Kram Lena