lördag 18 februari 2012

Helt apropå full eller att ha åldern inne.

Det ät tydligt att man är in på systembolaget nere på byn för sällan, men här från före nyår och frammåt har det blivit lite oftare. Trots det verkar man inte blivit kändis där trots att min stora konsumtion på två ciderflaskor per inköpstillfälle är rekort mycket för mig, eller en max två vinare har väll fått följa nån gång.


Nåja det var väl int mina alkohol vannor jag tänkte diskutera utan att man får visa legg varje gång, jag var in för att höra om deras tjänst på hela 4 timmar varannan vecka här för någon vecka sedan.

Och det första chefen på plasen fråga var Hur gammal är du?

Ska man skratta eller gråta... svarade i allafall att jag blir 32 på en månad. ( Vilket chefen snabt ursäktade sig med att det är ju bra att man har utseende med sig)

Man känner liksom att man inte har så respekt ingivande utseende liksom, eller är det för att man inte stimmar in med en kotte på armen, bulle i ungenen och en vilding hängandes i kjolen, där vakna nätter gjort gråa hår och rynkor i pannan.


Eller man kanske måst sminka sig och skaffa ett 7till4 jobb bland människor.

Ni kan ju avgöra själv om jag bär min ålder bra, men jag ska sanneligen säga att jag känner mig som 40 ibland. Skulle kännas mera bra om man såg ut som 30 i alla fall.


Mer eller mindre normala jag

Modell jag.

1 kommentar:

Fånga dagen sa...

Ha ha du är rolig du Greta!
Vilken konsumtion hi hi.
Själv har jag frågat mer på skämt ibland om de inte skulle vilja se min legitimation, hehej det behövs inte har jag då fått till svar, hur jäkla kul är det då? :))))
Jag tycker du är så fin på den där modellbilden, en riktigt skönhet faktiskt.
Ha en fin söndag nu
Kram Lena