fredag 14 november 2014

Vet ni hur jävla dåligt....

 ... det smakar med VIN när man mår SKIT:...tänker jag....... å vad står det på etiketten på flaskan... PERFECT DAY,,,,,,,,,,,,,,,,, ETT hån eller det kanske är det i slutändan. Tangenterna är dubbla och sidan rör sig men förlåt mamma detta  har inte hänt tidigare och jag hoppas det int händer igen. men jag mår skit.

Jag tar hand om djuren men idag efter en trevlig dag med en väninna och tripp till grann kommunen orka jag inte mer,,,, dendär jävla vinen fick mig inse saker.
Efter att papperen är skrivna,,, när faktumet är där,...... separation och du pratat om dt,,,,,, du vill inte bråka.... orkar inte... det ger dig inget... vad ska du kämpa för, orkar inte gömma längr .....har du gett upp....det ekar i huvet har du gett upp,,,,, du har sökt hjälp.... psykolog...två veckor bort,,, du söker det som gör dig glad för att överleva,,,,,, dendär vinaren gör dig vimsig,,,men nånstans har du hittat hem....tror du.

Hästarna får vatten,..... du gråter... hunden följer inte ut denna gången,,,, men det gör vinet,,,, jag och den förbannade vinet..... handen följer sadelns sömmar i sadelkammaren.... du märker det inte men det rinner tårar ..... Perfectday......och det smakar skit.... du ser allt.... ger du uppp.....lämnar du....lever du utan....loftet.....fan skojar du.....slår av vattnet och låser.stallet......Berusnigen ger sig eller blir värre... går runt stallbyggnaden... fyrhjulig vagnen, näääää en dröm,,,., fan ge dig.......hästana i hagen.....Blakken,,,, jag är jävligt full nu och vinet precis slut...det är slut... din häst smakar på det också det som finns kvar.... bedrövligt....han är där... precis som förra gången.... min Blakken just nu plockar du inte i mina kläder... jag faller å gråter han är stabil och bryr sig inte om promille.... han får mig att lova.....han vill inte säljas igen....han är min....jag andas han,,,, hela min kropp i hans päls...mellan  tuggor av hö puffar han min berusade kropp...... jag andas inte längre....men ser stjärnor falla..... tårar faller inte längre...men stjärnor faller.....bakom ryggen den svarta hästen.....jag förstår inte....magiskt stjärnfall.....full.... jag för står inte....det snurrar och stjärnor faller i massor...MAGISKT.

Jag inser med immiga och gråtna glasögon att min pannlampa gjort ett magiskt stjärnfall av snöflingorna som faller denna natt,,,,,, att min svarta häst har talat till mig och fått mig att le igen och  att jag int når fram helt och  hållet till min andra häst.
Jag är full och mår dåligt så jag kan spy,,,, jag har en hund i min säng som betyder allt,,,,, och ett liv jag inte känner igen,,,,, inspireras av mina jobb,,,, men har det svårt,,, och det vänder sig i magen snart.


Tyck inte synd om mig,,, jaghar satt mig här själv och vad ska jag  kämpa för.......



Inga kommentarer: