lördag 30 januari 2010

Vrång

Kan man slå upp ögonen och känna att man är riktigt vrång och tvär idag. Jag är ledig i helgen och det är kallt ute -25. Vi hade runt +25 grader inne i gårkväll men allt eftersom graderna sjunker innomhus så dras alla djuren mot det varmaste rummet där vi sover. Tydligen tyckte katterna och hunden att det började bli för kallt inne och alla tre kände för att dela värmen med oss. Då vi hade kurat ihop oss var stora delar av sängen ledig så Agnes la sig likt PippilLångstrump på rygg med fötterna uppåt, lillkissen hade krypit in i överkastet så bara huvudet stack ut vid mina fötter och gammelkatten låg brevid mitt huvud.
Kan man vara vrång för att man inte har klivit upp i tid och fått i sig frukost som man brukar , för är jag hungrig blir jag riktigt arg.


Nu lite frukost och sen he sig ut i kylan för lite motion med alla djuren.

4 kommentarer:

Spessartin sa...

Jösses så härligt att ha hund och kissemissar i sängen. Vår vägrade faktiskt sova hos oss i natt, däremot har han tydligen anfallit husses fötter i omgångar =)

Han gillar inte kylan och är frustrerad över att inte vara ute så som han egentligen vill...

Sara sa...

Här gillar också djuren att sova i sängen, fast jag egentligen inte vill det. Men men, vi har ju i alla fall tur att våran hund är så liten så hon tar inte så stor plats.
Jag vill gå ner ungefär 4-5 kg till, sen är det bra. Jag ser inte ut att väga lika mycket som jag gör, men det har att göra med att jag är så lång.

Ramona sa...

Hihi jag blir också väldigt matilsk när blodsockret ligger i tårna...
Här hemma har vi en dvärgpincher som alltid ligger under täcket och agerar kamin, sommar som vinter!

~Hanna~ sa...

Himmel vilken magisk bild du fångat på dina vackra! =)