torsdag 18 mars 2010

Jag förstår...

... om ni är upprörd och förbannad. Jag förstår om ni har tagit fram dissar knappen, mina inlägg lyser blanka och vita likt snön som faller utanför fönstret. Mitt framträdande i bloggvärden skulle få tre röda kryss om det var TV sänd tallangjakt, Ozzy Ozborns fru skulle förmodligen få en hjärtatack av uttråkning och likstelheten skulle spegla min prestation.


Men ni skulle bara veta vad som försigår bakom kullisserna, förutom att äta och sova och ja framförallt skita måste man göra, så har vi fult upp för att få ordnig på torpet ( börjar bli lite uttjatat uttryck detdär). Men vi ser slutet i tunneln. Kommer att gå åt någon liter färg till och lite klinker, sen är det bara att börja på över våningen som ska rivas ut helt och hållet. Eller ja inte bara och bara för det låter så enkelt, det som tar längst tid är ju alla lister och rackel som ska upp för att det ska se bra ut.

Nä nu ska jag fortsätta, och sen ska det härjas med min skoter lite passa er, jag är ostoppbar för den saknar bromsar, mitt lilla elände.

5 kommentarer:

Marie sa...

Heeej, hur ser eran morgondag eller dag ut? Jag är sugen på att ranta lite;)

Maria sa...

Jag förstår precis att du inte hinner med bloggen, såna perioder får man ibland, är själv mitt i en sån när man önskar att man kunde få till nåt mer inlägg. Men sånt är livet!

Sara sa...

Jo vi är skitförbannande ;-) Nä skämt och sido förstår att du inte alltid hinner med bloggen!

Fånga dagen sa...

Se där ja ett livstecken från en kvinna med bloggtorka. Ja jag är ju inne hos dig och kollar i alla fall så att du inte utvandrat eller så.
Ha en fin helg nu då.
KRAM LENA

Spessartin sa...

Jag är dig och din blogg trogen oavsett om du tar lite paus! Du är ju lite av en idol för mig ju!