fredag 16 april 2010

Gräs

JA då ska frun hålla ställningarna på torpet aldeles själv i några dagar, jag hant inte mer än att pussa maken å vända hemmåt innan jag började klura på vilka av hans verktyg jag skulle använda för att pilla lös dubben från däcken. Jag tror han börjar vara nervös för att lämna mig själv nu för tiden, för mitt vad det är kan jag ha hittat på något somjag bara skulle fixa lite i, men i slut ändan kanske det inte blir riktigt som man tänkt sig. JAja han har åkt till Kiruna några dagar för att slita hårt några meter ner i marken, och jag kan garantera att alla byggnaderna står kvar på samma ställe, kanske bara i lite andra färger kanske. Nä nu ska jag inte göra honom orolig, så han får arbetsro. Men vi saknar honom, frun och fä'na här hemma.

Min lilla gerbera jag inhandlade innan påsk har börjat skicka upp nya knoppar och har tänkt blomma om igen, så roligt. Även ute har våran lilla minnesRos överlevt vintern under ett täcke av enris å jag hoppas innerligt den vill blomma vackert för våra hundar som vi skiljdes från förra sommaren. Tänker på dom och det händer att jag säger fel namn fortfarande.

Agnes hittar grönt gräs här och var där snön har tinat bort runt träd och buskar, jag längtar tills jagfår ta fram krattan för att städa fram sommaren ute på gården.

Nu går gräsänkan och lägger sig.

2 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Hej där Greta!
Det låter som om du är en busig kvinna när mannen måte fly fältet, ja ja bara du inte ställer till ofog som han måte rätta till efteråt.
Käckt det där med däcken du.
Ha en fin helg nu.
Kram Lena

Sara sa...

Tack så mycket!

Vet inte om min kommentar ang merca kom med tidigare, men det lutar OM vi ska köpa en ny bil att det blir en sån. Den var riktigt stor och rymlig. Åkte min brorsas merca igår till ikea och man satt riktigt skönt :-)