söndag 30 maj 2010

Helgen...


Har tillbringats med kossor som fått springa ut på sommarbete i lördags.

Lördagkväll blev det 50års fest för min svägerska, det var riktigt trevligt, lite lätt galet och vansinnigt kul. Med god mat,dryck, karaoke och dans för att få stämmningen på topp.

För min del var den svåraste biten att få fötterna dit de skulle vara i dansen och med tapra försök med både manliga och kvinliga kavaljerer bjöd vi nog på en hel del skratt och tramp på tårna.Även Agnes var på rave party hemma hos Turbo inte en matta låg på samma ställe i hela huset när vi var hem för en kvälls rastning av de fyrfota, de var dubbelvikta upp sprugna i hörnen och instoppade under diverse inredning. Men det är riktigt att roa sig när man har matte och husse fritt. Hant även mysa lite med våran blivande guddotter Nora som var kvällens minsta gäst, innan det blev hemgång för henne.

Så fortsatte kvällen med utgång på Isladan, där kvällen bjöd på mera karaoke dans på golvet och en sväng på bordet. Att man sen blev mer eller mindre föst (av vänninan) och utsläpad på en bugg av en troligtvis pilotstuderande karl som mycket väl viste att föra en stel, stapplande och deffinitivt okunnig torparfru i snurrar och steg så min kamera jag hade hängandes runt halsen höl på att lämna sin omloppsbana för någon smärre olycka. Men jag höll mig på benen och kände mig en aningens förvånad över att jag överlevde och att mina fötter hant med i det tempot, vist innser jag nu att det är skillnad att dansa med någon som kan sin sak, med det här att föra en kratta som jag. Imponerande.


Som avslutning på natten skjutsades 50 åringen i en kundvagn på väg till grillen för en hamburgare, men den historien läggs nog upp privat för de invigda. Kram på er.

3 kommentarer:

Sara sa...

Det verkar som ni har haft en riktigt trevlig kväll och kanske natt ;-)

Vilken fin bild när du håller i lilla Nora :-)

Var du på den där bondgården som det var om i tidningen idag, som hade renoverats för 9 miljoner för att kunna ha djuren lösa?

Fånga dagen sa...

Halloj där Greta!
Det låter som en lyckad 50-års fest. Men du kanske skulle ta en kurs i dans nu när du är igång liksom, det är ju faktiskt ganska kul eller hur?
Jag kan se framför mig hur du kämpar, fast jag tror inte det var så illa som du säger.
En liten bebis i armarna, fick dig lite sugen själv kanske. Tyckte det såg riktigt mysigt ut jag
Ha nu en bra vecka min vän
Kram Lena

Spessartin sa...

Haha, låter som om ni hade ett riktigt bra kalas! Kul!