lördag 26 juni 2010

Dansat runt midsommsrstången...

... har jag inte gjort på några år, men så igår var det midsommar firande på jobbet mitt. Jag och Agnes slöt upp efter avslutat pass till god mat och dryck, tjo och stimm bland vuxna och barn. Bränbolls kamp tjejerna mot killarna, dans runt stången, fotbollsmatch så man blev lagomt varm i flåset. Men roligt var det riktigt kul och kvällen avrundades med en vedeldad bastu på flotten i sjön och svalkand dopp i vattnet (+21 grader i vattnet). Jag och Agnes har sovit granne med kossorna, mycket praktist att bara kliva upp och börja jobba efter 4 timmars sömn. Inte nog med det tog jag och Agnes ett tur ner till sjön för ett morgon dopp och lite bus efter passet och sen vidare hem för att släppa ut hönsen.

Ljuva sommartid.

6 kommentarer:

Sara sa...

Åh det låter som ett riktigt roligt midsommar firande!
Är det 21 grader i vattnet redan, jag har inte vågat mig ner till älven och kännt än, tycker att det har verkat vara så kallt ;-)

Lotta sa...

Vilken härlig dag :)

Maria sa...

Låter som en perfekt midsommar!

Fånga dagen sa...

Hej där!
Låter som en trevlig midsommar minsann. Granne med korna, vad praktiskt. Jag kanske skulle sova hos krokodilerna när jag jobbar eftersom det är ett Zoo där också :)
Ha en skön vecka nu
Kram Lena

Anonym sa...

Ja det är runt stappeldaln, sjukt vackert!!Marie

Anonym sa...

Men hörru torparfrun, vad sysslar du med nu för tiden? Är du hemma nåt til veckan så kanske jag och vovve kommer och följer er på skogsprom?? /Gårdsfrun