torsdag 11 februari 2010

Dirty jobs

Kvällen i går blev en kraftansträngning till max, men har man satt fan i båten får man ro han i land. När man får avgöra skilnaden mellan liv och död så kan man bli lite skitig, inte bara under naglarna utan upp över näsan.

Dirty jobs with Mike Rowe, här kommer torparfrun på jobbet.

Helt slut och skakig ut i fingertopparna var jag när jag fick hjälp att rädda denna kalv från en annars bister utgång. Men som sagt har jag satt mig själv i denna situationen kunde jag inte bara låta det ske utan kamp. Idag är jag mör och har värk i varenda liten muskel som går att uppbringa, men glad för självaste livet.

Ha det gott där ute i världen.

6 kommentarer:

Marie sa...

Man får ta lite skit för att rädda en kavl, helt rätt inställning!! Väd hände?

Jeanette sa...

åh vad jag känner igen mig, fick göra en liknande sak när jag jobbade i Småland. Men vad sjutton lite skite under naglarna har väl inte skadat, fast det var nog inte bara under naglarna det satt :-D

Fånga dagen sa...

Ja men herregud Greta hur kan du, jag beundrar dig verkligen för själv skulle jag antagligen ha flytt från allt. Du är duktig du.
Tack för kommentaren om mina tavlor, de gröna är populära så vi får se huruvida de är kvar eller inte efter lördag, det är ju inte så lätt för folk att handla heller, pengar går ju åt som smör.
Ha en bra dag i morgon och du försök hålla dig ren hi hi
Kram Lena

Maria sa...

Go girl! Duktig du är!

Sara sa...

Vad du är duktig!

Min man kallar mig Babydoll sa...

wow! Jag hade förmodligen också blivit skitig men snarare av mitt eget....

Tack för internetleverantör-tipset!!