fredag 12 februari 2010

Ja inte så mycket

... finns det att förtälla i dag. Jag har vilat min arma kropp mellan arbetspassen, vill vara ute i det otroligt fina vädret men är stel som ett järnspett. Musklerna runt rebenen ömmar när jag hostar eller skrattar, lårmusklerna på baksida låren är spända som fiolsträngar. Försöker strecha men det ger sig nog med tiden, tur att jag jobbar annars hade jag nog stelnat till ännu mer.

Nä dax för sängen, får dela med mig av mina funderingar någon annan dag. Har några på lut där inne i mitt "föråd".

Kram

4 kommentarer:

Sara sa...

Skönt att bara få vila kroppen emellan åt. Sov så gott!

Fånga dagen sa...

Inte konstigt att du har träningsvärk med det jobbet. Men ta det lite lugnt i alla falll. Fast det är faktiskt sant man måste röra sig när man är stel annars kan man lätt bli liggande.
Du den gröna tavlan som du gilade försvann igår.
Ha en fin alla hjärtans dag
Kram Lena

Fånga dagen sa...

Tja du Greta det är ju olika priser men för den gröna tex som är ca 50 x 60 cm med enkel silvermålad träram har jag tagit 1000 :-. Det har jag hört är ganska bra pris.
Den gröna du gillade är såld så den enda gröna som är kvar är den med en blomma på till vänster. Den är riktigt häftig faktiskt. Jag är så glad för all psitiv kritik att det kittlar i kroppen.
Ha det gott
Kram Lena

Carina sa...

Tack för inlägget i min blogg :)
Jo Nalle har det jättebra hos min syrra Maria,hon är ute flera timmar om dagen med honom och så får han följa med på hennes jobb varje natt..så han har det jättebra :)
Ibland är dom hit och hälsar på också..han är alltid så glad och snällare hund får man leta efter..
Mvh/Carina i Boden