onsdag 10 februari 2010

Ute och inne

Jag är helt klart ute när det gäller mode om man frågar alla mode bloggare men så länge jag tycker jag själv ser bra ut eller inte bryr mig om vad om givningen tycker så ser jag hiskeligt bra ut =D. Det är väl vad alla skulle asociera titeln till vid första anblicken.

Men jag har tänkt ta det ett steg i den naturliga riktningen helt enkelt att ute är ute om än det är -25 så skulle vi ut jag och hunden. Men efter en stund på skidorna så ångrade jag mig och vände hemmåt, efter att i några minuter stakat mig fram med en totalvild vilding till hund som bara vill springa mera vände jag hemåt. För efter denna korta stund så tilltog detdär prestations snorandet från både ögon och näsa. Den lilla vind som blev av min rörelse energi framåt fick ögonen att tåras i kylan och håret frostas av utandningsluften, glasögonen frös ihop så sikten försvan. Våran vovve lider troligt vis av någon form av bokstavs kombination likt husse, för hon är grymt svår fångad på bild i bland.
Mest troligt blir det en inne dag idag, skulle verkligen behöva städa.

2 kommentarer:

MArie sa...

Haha ja inte är det lätt att fästa en galen vovve på bild heller...hehe log med detta åt att man inte är sjuksriven som bonde...har man magsjuka så utför man mjölkningen och vänder sig om och spyr i gödselrännan, men jobbet ska göras;) Vilka minnen...

Spessartin sa...

Det är rätt ofta jag glömmer nya trosor, är det efter yogan kan jag tänka mig att ta på mig de gamla, men inte efter ett spinningpass. Tur jag kom ihåg att dra upp gylfen på byxorna i alla fall så att jag slapp nare ;)